Podcast

Bliv hørt med podcasts

– Fordi fortællingen er vigtig

Hør indslaget her, som er lavet i samarbejde med Alka Forsikring og bragt på  , hvor det har fået op mod 5.500 visninger:

Podcasts til alle formål og platforme

MediaMolevitten leverer podcasts i skøn forening med native marketing eller content advertising og serverer budskaber og produkter på  forbrugerens egen banehalvdel.

Podcasts kan laves som native markedsføring til medier og content advertising på organisationens, virksomhedens og foreningens egen hjemmeside.

Podcasts giver unikke muligheder for at præsentere specifikke produkter og budskaber i rammer, som forbrugeren selv søger. Podcasts kan som en simpel og billig løsning blot være en artikel eller en hjemmesidetekst, der læses op.

De kan med fordel bruges aktivt i en effektiv SoMe-strategi.

Alternativ markedsføring med podcasts

Kampen om kunderne kræver alternativ markedsføring. Alternativ markedsføring gør, at kunden bedre husker brands, produkter, budskaber og meget andet. Alternativ markedsføring giver mere medieomtale, fordi man som annoncør skiller sig ud i mængden.

Native marketing og content advertising åbner dørene for mange formater. Podcasts fanger øret, pirrer nysgerrigheden og fastholder lytteren.

Bliv hørt med podcasts

MediaMolevitten leverer native marketing og content advertising i form af netop podcasts.

Radio har fået en renæssance, men ikke som den traditionel flowradio. Lytterne vil derimod have skræddersyet indholdet, så det passer til deres interesser, livssituation, behov, og der hvor de befinder sig og tidspunkt på døgnet.

Podcasts som alternativ markedsføring giver unikke muligheder for at placere brands og budskaber og meget andet præcis, der hvor kunden befinder sig – i bilen, i toget, i supermarkedet, midt i rengøringen eller på løbeturen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på:

Telefon: +45 26 12 95 59

Mail: mediamolevitten@outlook.dk

– Fordi fortællingen er vigtig