Web video

Bliv set med web video

– Fordi fortællingen er vigtig

Se eksempel på web video her, som er lavet i samarbejde med  , hvor det har fået mere end 13.000 visninger:

Web video til alle formål og platforme

MediaMolevitten tilbyder web video inden native marketing og content advertising i form af artikler og videoer til div. medier, organisationer, virksomheder og foreninger, som arbejder med sponseret indhold internt og eksternt på hjemmesider, i trykte og på sociale medier samt meget andet.

Web videoer kan laves som native markedsføring til medier og content advertising på organisationens, virksomhedens og foreningens egne hjemmesider.

Web videoer giver unikke muligheder for at præsentere specifikke produkter og budskaber i rammer, som forbrugeren selv søger.

De kan med fordel bruges aktivt i en effektiv SoMe-strategi.

Alternativ markedsføring med web video

Kampen om kunderne kræver alternativ markedsføring som web video. Alternativ markedsføring gør, at kunden bedre husker brands, produkter, budskaber og meget andet. Alternativ markedsføring giver bedre synlighed i medierne, fordi man som annoncør skiller sig ud i mængden.

Native marketing og content advertising åbner dørene for mange formater. Web video fanger øjet, pirrer nysgerrigheden og fastholder seeren.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på:

Telefon: +45 26 12 95 59

Mail: mediamolevitten@outlook.dk

– Fordi fortællingen er vigtig

Bliv set med web video

Traditionelt vises der 24 billeder i sekundet i film. Men i et eksperiment i New Jersey i 1957 satte forretningsmanden James Waikerie et 25. billede i sekundet ind i en biograffilm.

De ekstra billeder, han satte ind i filmen, var af  Coca Cola og af popcorn. I løbet af sommeren, hvor filmen kørte, steg salget af Coca Cola med 17 procent i biografen, mens salget af popcorn steg med 50 procent.

Der er derfor flere rigtig gode grunde til at bruge web video:

De unges tv-vaner er flyttet fra flow-tv til web video. Det gør Youtube til et af de mest populære tv-medier.

Generelt er danskernes forbrug af tv- og videostreamingtjenester på mobilen mere end fordoblet i 2016 sammenlignet med 2015, og dataforbruget fra mobile platforme vokser nærmest eksponentielt (Kilde: Medieudviklingen 2016). 

Film, tv og web video vækker følelser, og det er den altovervejeende årsag til, at vi ser web video.

Selvom det er ulovligt at plante enkelte produktbilleder, som James Waikerie gjorde det i 1957, så må man gerne vise sekvenser med logoer og nævne specifikke organisationer, virksomheder og foreninger mv.

De positive følelser, som web video-indslaget giver, forbinder seeren derfor med virksomheden, organisationen eller foreningen, som afsender budskabet.

Derfor er web video den langt mest effektive måde at nå ud til kunden på.